Lidl inchide magazinul de la Lugoj pentru doua zile. Redeschiderea vine cu reduceri importante la mai multe produse

29 Martie 2017
lugojinfo.ro -Lidl inchide magazinul de la Lugoj pentru doua zile foto: lugojinfo.ro

Cel mai frecventat magazin din Lugoj se inchide pentru doua zile.

Lidl inchide saptamana viitoare magazinul pentru a renova spatiul comercial. Reprezentantii firmei au anuntat ca supermarketul va fi in renovare marti si miercuri (4-5 aprilie), urmand ca accesul clientilor sa fie permis joi dimineata. Cei de la Lidl sustin ca magazinul va fi complet renovat, iar lugojenii vor fi surprinsi de noua infatisare. Pentru deschiderea care are loc joi, Lidl a pregatit o serie de surprize clientilor ce ii trec pragul, fiind anuntate reduceri importante care ajung chiar si la 20% din pretul produsului.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand în 27 de tari europene si avand peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

În Romania, Lidl detine o retea de 204 magazine. Compania a încheiat anul financiar 2015 cu o cifra de afaceri de 4,49 miliarde de lei (1,01 miliarde de euro) si cu un profit de 171 milioane de lei, în crestere cu 286% fata de anul 2014, rezultat ce plaseaza Lidl pe pozitia a treia în topul celor mai mari retaileri în functie de cifra de afaceri.