Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

(IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL) Mobilizare pe retelele de socializare pentru salvarea unui animal. Un caine ar fi fost pedepsit la Susani si legat in mijlocul campului fara apa si mancare

14 Mai 2017
lugojinfo.ro -(IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL) Mobilizare pe retelele de socializare pentru salvarea unui animal

Iubitorii de animale s-au mobilizat inca odata si incearca salvarea unui caine care ar fi fost pedepsit de catre stapanul sau.

Animalul a fost legat la marginea satului Susani aflat la cativa kilometri de Lugoj, in mijlocul campului fiind obligat sa suporte capriciile vremii din ultimele zile. ”Sta cel putin de o saptamana in ploaie si soare. Am incercat sa stau de vorba cu stapanul, dar mi-a spus ca acolo il va tine si va primi doar tarata. Mi-a spus doar ca el decide cand îl va dezlega si daca nu e ok îl va spanzura. Cine ma poate ajuta cu sesizari si reclamatii sau sfaturi pentru a lua masuri in privinta stapanului. Are doar un bol gol acolo. Nu ma pot apropia (nr. de caine) pentru ca detine peste 6 caini mari si o stana cu oi !!!!!!”, scrie disperata o lugojeanca ce a lansat apelul pentru salvarea cainelui. Imaginile postate au fost distribuite de zeci de iubitori de animale, oamenii fiind ferm convinsi ca situatia este una critica pentru ca in zona in care este legat catelul se observa ca iarba are o alta culoare si probabil animalul a facut tot ce ii sta in putere sa se salveze.

 

Kuhntop