Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Melodiile si artistii care au impresionat generatii intregi, pe scena teatrului. Stela Enache, Jean Paler si Florin Georgescu ajung vineri la Lugoj cu “Ultimul romantic”

19 Iunie 2017
lugoj info.ro -Stela Enache, Jean Paler si Florin Georgescu ajung vineri la Lugoj cu “Ultimul romantic”

Lugojenii care iubesc muzica romaneasca autentica au parte la sfarsitul saptamanii de un spectacol extraordinar.

La Lugoj ajunge “Ultimul romantic’,’ un spectacol realizat cu participarea extraordinara a tenorului Florin Georgescu, în onoarea marelui Alexandru Jula.
“Alexandru Jula a fost, este si va ramane un “mare romantic al muzicii usoare romanesti“. A castigat multi ascultatori de partea sa prin faptul ca a stiut sa-si alcatuiasca un repertoriu pe masura, cu vocea sa cristalina, clara, curata, exprimand sentimentele omului obisnuit.
Într- o cariera de peste 5 decenii, a lansat sute de cantece, printre care „Sa nu spui iubirii adio nicicand”, „Cand liliacul va-n-flori din nou”, „Glasul tau, numele tau”, „Te stiu de cand e lumea”, „Vorbeste-mi de iubire”, „Viata e un cantec”, „Alergand dupa o stea”, „Tributul iubirii”, „Sotia prietenului meu”, „Spune-mi ce vrei”, „Mi-ai adus iar primavara”, „Ma-ntorc la tine”, „Un joc stiut”, „Esti tu”, „Paharul de argint”, „Multumesc iubirii”, „Pentru tine”, „Vei fi mereu”, „N-am sa uit nicicand iubirea”, „Uita”…
Spectacolul de turneu “Ultimul romantic” este realizat cu participarea unor mari vedete ale muzicii si umorului romanesc : Florin Georgescu, Stela Enache, Alexandra Canareica, Jean Paler, Ileana Sipoteanu si Marina Florea, care va vor încanta cu celebre melodii de odinioara, dar si cu celebre arii din operete si cantonete.”, au anuntat organizatorii evenimentului.
Turneul “Ultimul romantic” se desfasoara in aceste zile in mai multe orase din vestul tarii urmand sa poposeasca la Lugoj vineri, 23 iunie, de la ora 20. Biletele pot fi achizitionate  A I C I

Kuhntop