Kaufland Romania reactioneaza dupa ce mai multe muste au fost fotografiate in magazinul din Lugoj. Ce masuri au fost luate

17 Iulie 2017
lugoj info.ro -Kaufland Romania reactioneaza dupa ce mai multe muste au fost fotografiate in magazinul din Lugoj

Articolul care atragea atentia asupra faptului ca pe produsele de panificatie din magazinul Kaufland stau asezate mai multe muste a ajuns si in atentia conducerii companiei.

Kaufland Romania a transmis un punct in vedere in care sustine ca a luat imediat toate masurile pentru rezolvarea situatiei. ”Am luat la cunostinta situatia de la raionul de produse de panificatie din cadrul magazinului din Lugoj si am solicitat imediat interventia specialistilor parteneri pentru a verifica aparatele tip insectkiller instalate și, totodata, pentru a suplimenta numarul acestora. Tratam cu prioritate aspectele legate de igiena si va asiguram de eforturile noastre pentru a oferi clientilor cele mai bune conditii de cumparaturi. Luam foarte în serios sugestiile sau sesizarile clientilor nostri si le stam la dispozitie”, a anuntat Kaufland Romania. Persoanele care mai descopera astfel de situatii pot apela gratuit numarul de telefon 0800.080.888 de luni pana vineri între orele 8:00 – 20:00 si sambata între orele 8:00 – 17:00 sau pot adresa nemultumirile lor în scris, pe www.kaufland.ro/contact.