Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cartile ajung in scolile din Lugoj la sfarsitul lunii octombrie. Ministerul Educatiei a aprobat o noua serie de manuale scolare pentru elevii de clasa a V-a

06 Septembrie 2017
lugoj info.ro -Ministerul Educatiei a aprobat o noua serie de manuale scolare pentru elevii de clasa a V-a

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a aprobat miercuri prin ordin manualele scolare de clasa a V-a pentru cinci discipline: Istorie, Educatie tehnologica, Informatica, Limba engleza (limba moderna 2) si Limba engleza (limba moderna 1) - studiu intensiv.

Cuptorul cu lemne

 Decizia survine în urma rezolutiilor formulate de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) pe marginea contestatiilor depuse de editurile participante la licitatia organizata de Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) în cursul acestui an. Manualele scolare pentru cele 5 discipline mentionate mai sus se adauga celor aprobate la începutul lunii august pentru 7 discipline din loturile care nu au facut obiectul contestatiilor. Joi, 7 septembrie, editurile vor depune la CNEE manualele aprobate astazi, alaturi de versiunile digitale corespunzatoare. Ulterior, acestea vor fi încarcate pe platforma manuale.edu.ro, iar în perioada 11-15 septembrie, cadrele didactice care predau la clasa a V-a îsi vor exprima optiunile în raport cu oferta existenta. În functie de aceste optiuni, Ministerul Educatiei Nationale va semna contractele cu editurile furnizoare. Calendarul de distributie prevede livrarea tirajelor catre scoli la începutul lunii octombrie.