Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Doar apropiatii primarului au biletele asigurate. Pensionarii care vor participa la Balul Seniorilor vor fi trasi la sorti

12 Septembrie 2017
lugoj info.ro - Pensionarii care vor participa la Balul Seniorilor vor fi trasi la sorti

Primaria Lugoj si Directia de Asistenta Sociala si Comunitara Lugoj a anuntat ca va organiza si in acest an Balul Seniorilor.

Distribuirea invitatiilor va avea loc joi, de la ora 8, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Nu toate persoanele prezente in sala vor primi dreptul de a participa la sarbatoarea programata la sfarsitul lunii. Primaria a anuntat ca pentru e evita imbulzeala si scandalul, si in acest an biletele se vor trage la sorti. Organizatorii au precizat ca vor pune la dispozitia pensionarilor 400 de bilete. Daca pensionarii care vor participa la bal vor fi trasi la sorti, nu acelasi lucru se intampla cu membrii PSD. Cel putin zece persoane apropiate primarului Francisc Boldea si-au anuntat prezenta la petrecere, majoritatea dintre acestea spunand ca vor veni alaturi de sotii la manifestarea de la care nu va lipsi mancarea, bautura si muzica populara. Balul este organizat de catre Primaria Municipiului Lugoj si D.A.S.C. Lugoj cu bani de la bugetul local si este programat pe 29 septembrie 2017.