GYM PELE

Ancheta dupa accidentul produs la Sinersig. Mamaia care a zburat zece metri pe sosea dupa ce a provocat un accident, nu avea permis si circula cu numere false

16 Octombrie 2017

Politistii lugojeni au continuat cercetarile privind accidentul in care doi soferi au fost raniti duminica in centrul localitatii Sinersig.

Lugoj Info Online Publicitate

Ancheta demarata de oamenii legii a scos la iveala faptul ca femeia de 70 de ani care a provocat accidentul nu avea permis de conducere si, in plus, numerele gasite pe masina nu erau in evidente, astfel ca erau false. Pe numele femeii a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si conducere fara permis. Va reamintim ca duminica femeia in varsta de 70 de ani a intrat in intersectia din centrul localitatii Sinersig fara sa se asigure fiind izbita in plin de un autoturism care circula regulamentar. In urma impactului, masina s-a rasucit de doua ori pe sosea, batrana aflata la volan fiind aruncata intr-un sant la zece metri distanta de autoturism.