Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Au fost doar niste perchezitii de ….documentare. Politistii nu au luat nicio masura in urma perchezitiilor de miercuri dimineata

18 Octombrie 2017
lugoj info.ro -Politistii nu au luat nicio masura in urma perchezitilor de miercuri dimineata foto : lugojinfo.ro

Politistii care au descins miercuri dimineata la palatele tiganesti din Lugoj nu au luat nicio masura impotriva persoanelor ridicate si duse la audieri.

Reprezentanti ai Inspectoratului Judetean de Politie Timis au declarat pentru lugojinfo.ro ca perchezitiile au avut caracter de documentare a activitatii infractionale. Practic, actiunile desfasurate miercuri nu au adus mari schimbari in ceea ce priveste modul in care se desfasoara ancheta. Lugojenii au comentat ironic prezenta mascatilor la Lugoj la cateva luni dupa scandalurile care au deschis jurnalele posturilor nationale de televiziune. Perchezitiile de la Lugoj nu numai ca au fost tardive, dar s-au petrecut intr-un moment in care principalii adversari au parasit tara de ceva timp. Politistii au fost ironizati pe retelele de socializare chiar de catre o parte dintre cei pe care ii perchezitionau. Conflictul dintre tigani este insa deschis, dovada fiind acuzatiile si amenintarile care curg pe retelele de socializare. Ramane de vazut cata rabdare mai au politistii si procurorii, si asta in conditiile in care lugojenii sunt satui de scandalurile cu tigani care par sa nu se mai termine. Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca activitatiile desfasurate miercuri au fost facute în cadrul unui dosar penal privind savarsirea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uzul de arma si santaj. În urma perchezitiilor, politistii au ridicat în vederea continuarii cercetarilor un pistol tip airsoft, arme albe ( cutite, sabii, macete), precum si mai multe bijuterii.