Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Mare atentie cum circulati pe sosele. In minivacanta de 1 Decembrie sunt asteptate cresteri de valori ale traficului pe drumurile nationale din zona Lugoj -Faget

29 Noiembrie 2017
Lugoj Info.ro -In minivacanta de 1 Decembrie sunt asteptate cresteri de valori ale traficului pe drumurile nationale din zona Lugoj -Faget foto: Lugoj Info.ro

Avand în vedere perioada aferenta minivacantei de Ziua Nationala si faptul ca volumul traficului pe drumurile nationale si autostrazile din Romania se asteapta sa fie mai mare decat de obicei, CNAIR SA face un apel la conducatorii auto sa circule cu atentie pe drumurile publice, si sa respecte legislatia rutiera.  

Cuptorul cu lemne

Astfel, conducatorii auto sunt rugati sa se informeze înainte sa plece la drum asupra conditiilor meteo din zonele tranzitate. De asemenea, reamintim ca utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie sa fie echipate cu dispozitive antiderapante.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandam conducatorilor auto ca în conditii de ceata sa circule preventiv, cu viteza redusa si atentie sporita, folosind corespunzator sistemele de iluminare si dezaburire.

In eventualitatea producerii de fenomene meteorologice deosebite, reprezentantii CNAIR sunt pregatiti sa intervina la nivel national în caz de necesitate, conform cu normativele tehnice si legislatiei în vigoare.

Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictiile de circulatie instituite, semnalizarile rutiere temporare si indicatiile agentilor de politie aflati la fata locului acolo unde exista incidente în trafic.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360