vineri, 29 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Mare atentie cum circulati pe sosele. In minivacanta de 1 Decembrie sunt asteptate cresteri de valori ale traficului pe drumurile nationale din zona Lugoj -Faget

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Astfel, conducatorii auto sunt rugati sa se informeze înainte sa plece la drum asupra conditiilor meteo din zonele tranzitate. De asemenea, reamintim ca utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie sa fie echipate cu dispozitive antiderapante.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandam conducatorilor auto ca în conditii de ceata sa circule preventiv, cu viteza redusa si atentie sporita, folosind corespunzator sistemele de iluminare si dezaburire.

In eventualitatea producerii de fenomene meteorologice deosebite, reprezentantii CNAIR sunt pregatiti sa intervina la nivel national în caz de necesitate, conform cu normativele tehnice si legislatiei în vigoare.

Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictiile de circulatie instituite, semnalizarile rutiere temporare si indicatiile agentilor de politie aflati la fata locului acolo unde exista incidente în trafic.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII