Intra in vigoare Noul Mers al Trenurilor

08 Decembrie 2017
Lugoj Info.ro -Intra in vigoare Noul Mers al Trenurilor foto: Lugoj Info.ro

CFR Calatori informeaza ca, începand cu 9/10 decembrie, va intra în vigoare noul  Mers al Trenurilor 2017 – 2018.

Programul va fi valabil pana la data de 8 decembrie 2018. “Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptata cererii pietei atat prin urmarirea si realizarea unui serviciu de calitate, cat si prin satisfacerea nevoilor clientilor, în limita resurselor disponibile ale CFR Calatori. Zilnic se vor afla în circulatie între 1200 si 1300 de trenuri, în functie de perioada din an.”, au anuntat reprezentantii CFR Calatori.

 -  Trenurile Zapezii circula din 11 decembrie catre destinatii montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamt si Petrosani (statiunile Straja si Parang). În zilele de weekend biletele pentru calatoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Brasov si retur) au reduceri între 31% si 56%. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni pana joi, biletele valabile la Trenurile Zapezii vor fi reduse cu 25%*.

*Reducerea de 25% se aplica la tariful de transport pentru adult si copil, tichetul de rezervare a locului platindu-se integral.

  - Trenurile Soarelui vor asigura în perioada sezonului estival 2018 legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii. Precizam  ca  trenurile de pe ruta Bucuresti Nord – Constanta îsi vor mentine duratele reduse de parcurs, de aproximativ 2 ore. 

  - Legatura cu Delta Dunarii asigurata în weekend cu tren direct

Trenurile directe IR 1688 si IR 1689 Tulcea Oras – Bucuresti Nord si retur care circula zilnic în sezonul estival vor circula si în perioada de extrasezon, în zilele de vineri, sambata si duminica.

 - Trenuri catre aeroport

Zilnic, la cadenta de aproximativ 2 ore, va exista legatura feroviara Bucuresti – Aeroport si retur.