Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Iluminatul de la capetii soselei de centura a municipiului Lugoj reparat in cateva ore

08 Decembrie 2017
Lugoj Info.ro -Iluminatul de la capetii soselei de centura a municipiului Lugoj reparat in cateva ore foto :Facebook.com

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis in sfarsit sa intervina la instalatia de iluminat de pe soseaua de centura a orasului.

Cuptorul cu lemne

Interventia vine la cateva luni dupa ce zeci de lugojeni au criticat lipsa de reactie a CNAIR si la doar cateva zile dupa un tragic accident in urma caruia o tanara si-a pierdut viata. Atat politistii, cat si soferii s-au declarat scandalizati de faptul ca cele doua sensuri giratorii nu sunt iluminate noaptea iar acest lucru le creeaza probleme soferilor. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au declarat pentru Lugoj Info.ro ca s-au facut reparatii atat la instalatia electrica de iluminat din zona Costeiu, cat si la cea de la capatul strazii Caransebesului. Lucrarile s-au finalizat, astfel ca, incepand de vineri seara, cele doua sensuri giratorii ar trebui sa fie perfect vizibile si, in consecinta, riscul producerii unor noi accidente in aceste intersectii sa fie mult mai mic.