Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Finantare nerambursabila pentru dezvoltare de aproape 200.000 de euro pentru o firma din Lugoj

05 Februarie 2018
Lugoj Info.ro -Finantare nerambursabila pentru dezvoltare de aproape 200.000 de euro pentru o firma din Lugoj foto : ADR Vest

18 microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii din Regiunea Vest au semnat contracte de finantare în cadrul Regio-Programul Operational Regional 2014-2020 cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest.

Semnarea contractelor s-a facut in sala de consiliu a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest din Timisoara. Finantarea nerambursabila obtinuta de aceste companii este acordata în cadrul Regio-Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, axa prioritara 2 „Îmbunatatirea competitivitatii întreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 A. – Microîntreprinderi si Prioritatea de investitii 2.2 IMM. Printre firmele care au obtinut finantari se numara si lugojenii de la Construct Pylon SRL. Firma ofera servicii aferente constructiilor civile si industriale, amenajari interioare, amenajari exterioare, demolari, escavari, termoizolatii si a primit o finantare in valoare de 190.576 euro.

“Prin implementarea acestor proiecte se vor achizitiona echipamente, inclusiv programe informatice, care vor contribui la cresterea competitivitatii economice, la dezvoltarea de noi produse sau servicii, precum si la crearea de noi locuri de munca. Proiectele contractate cumuleaza o valoare totala de 9,04 milioane euro, finantarea nerambursabila fiind de 4,74 milioane euro (la cursul Inforeuro de 4,644 lei/euro)“, a anuntat ADR Vest.

Atat apelul de proiecte destinat microintreprinderilor, cat si cel destinat IMM-urilor sunt în prezent închise.