INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

„Blindat” cu tigari de contrabanda un barbat a facut un scandal monstru la Centrul de Primire Urgenta din Buzias

16 Martie 2018
Lugoj Info.ro -„Blindat” cu tigari de contrabanda un barbat a facut un scandal monstru la Centrul de Primire Urgenta din Buzias

Un barbat din Buzias a fost amendat si risca un dosar penal dupa un scandal la centrul de primiri urgente din localitate.

Jandarmii au anuntat ca un echipaj a fost nevoit sa intervina dupa ce angajatii centrului au sunat la 112. ”In cadrul Centrului de Primire Urgenta Buzias, un barbat aflat în stare de ebrietate a devenit agresiv aducand injurii celor aflati de fata. Barbatul în varsta de 64 ani, domiciliat în localitate, a fost sanctionat de jandarmi cu suma de 1.000 lei, pentru provocare de scandal. Totodata, în urma controlului corporal, asupra sa au fost gasite 500 tigarete netimbrate care au fost confiscate”, a anuntat Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis. Fiind cunoscut faptul ca barbatul se ocupa cu comercializarea produselor supuse accizarii, i-au fost întocmite si acte de sesizare privind detinerea de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, ce au fost predate la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, în vederea continuarii cercetarilor.