Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Ponderal Comert

Cartierul in care locuieste presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, invaluit in fum

10 Aprilie 2018
Lugoj Info.ro -Cartierul in care locuieste presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, invaluit in fum foto : Lugoj Info.ro

Un fum gros si innecacios a pus stapanire marti dimineata pe cartierul lugojean Naimontelep dupa ce mai multe deseuri au fost incendiate.

Grandent
Rent a car

In capatul strazii, unde locuieste si presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, Primaria Lugoj a decis sa instaleze in urma cu cateva luni mai multe containere pentru deseurile provenite din constructii. Din pacate, initiativa firmei de salubritate si a primarului a fost una prost inteleasa, zeci de lugojeni depozitand acolo, zilnic, tone de deseuri de toate felurile. In preajma sarbatorilor, containerele au fost umplute pana la refuz, iar societatea de salubritate nu s-a sinchisit sa le duca la Ghizela. Persoane necunoscute s-au gandit sa dea o mana de ajutor autoritatilor care inca nu si-au revenit din sarbatori si au dat foc mormanului de gunoaie. Pana la sosirea pompierilor, fumul s-a raspandit in tot cartierul. Oamenii care locuiesc in zona sustin ca nu e prima oara cand deseurile sunt incendiate si cer administratiei locale sa gaseasca un alt loc de depozitare.