GYM PELE

Specialist in furturi din locuinta cercetat in libertate dupa ce a intrat in doua imobile in decurs de o saptamana

14 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Specialist in furturi din locuinta cercetat in libertate dupa ce a intrat in doua imobile in decurs de o saptamana

Un adolescent a fost retinut de politisti dupa ce oamenii legii au strans probe ca el ar fi autorul mai multor furturi din locuinte.

service-lugoj

Baiatul in varsta de 17 ani este o mai veche cunostinta a politistilor din Balint fiind cercetat si chiar trimis in judecata pentru furturi pe care le-a comis in ultimii ani. ”In perioada 20-29 aprilie 2018, cel în cauza ar fi patruns, prin efractie, în doua imobile situate pe raza localitatii Balint, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (televizor, motocultivator). Prejudiciul în valoare de 7000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile urmand a fi predate pagubitilor”, au declarat reprezentantii IPJ Timis pentru Lugoj Info.ro. Dupa o noapte petrecuta in arestul Inspectoratului de Politie al judetului Timis, adolescentul a fost eliberat fiind cercetat in stare de libertate. Pe numele tanarului a fost intocmit un nou dosar penal pentru furt si risca sa ajunga la inchisoare.