Accesul pietonal blocat in zona imobilului unde primarul detine un apartament dupa ce bucati din tencuiala au inceput sa cada de pe fatada

22 Mai 2018

Primarul Francisc Boldea este aratat cu degetul de catre lugojeni deoarece nu a gasit o solutie pentru restaurarea cladirii in care detine un apartament.

Este vorba de apartamentul care in acte i-a apartinut soacrei sale si care este situat chiar in piata IC Dragan. De cateva zile, de pe cladire au inceput sa cada bucati de tencuiala iar mai multi oameni au cerut sa se ia masuri pentru a fi evitate accidentele. Pentru a nu avea loc vreun incident, trotuarul a fost inconjurat cu o banda, astfel ca intrarea in magazinul de electronice, de la parter, se face cu greutate si pe riscul clientilor. Pe langa primar, in cladirea cu probleme mai este proprietar si bunul sau prieten Janos Mate, nimeni altul decat patronul firmei ce executa lucrarile la strandul in aer liber. Se pare ca fatada imobilului a fost neglijata de toti proprietarii, care sperau sa isi poata restaura cladirea, una istorica, cu ajutorul fondurilor publice. Cum legea care sa le permita acest lucru, nu a aparut, renovarea cladirii nu s-a facut. In urma cu cativa ani, Boldea aproape ca ii certa pe proprietarii Palatului Bejan pentru faptul ca nu reabiliteaza cladirea. Intre timp, oamenii au investit zeci de mii de euro, iar palatul arata ca o bijuterie, fiind un exemplu pentru tot orasul. Cum era de asteptat, Boldea se face acum ca ploua, desi tencuiala de pe imobilul care ii apartine si lui risca sa le cada pietonilor in cap, si nu spune o vorba despre faptul ca nu investeste nici el si nici bunul sau prieten, in reabilitarea cladirii.