GYM PELE

Colegiul Tehnic “Valeriu Braniste” din Lugoj gazduieste miercuri “Cupa Justitiei”

22 Mai 2018
Lugoj Info.ro -Colegiul Tehnic “Valeriu Braniste” din Lugoj gazduieste miercuri “Cupa Justitiei”

Centrul Regional Timisoara din cadrul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane, va derula miercuri evenimentul central al Proiectului „Cupa Justitiei”.

Lugoj Info Online Publicitate

Manifestarea se afla la editia a III-a, proiectul avand drept scop folosirea unui canal nonformal – sportul - pentru cresterea gradului de constientizare a publicului larg din judetul Timis cu privire la riscurile fenomenului traficului de persoane. “Evenimentul are ca principale obiective: imbunatatirea  cunostintelor populatiei cu privire la traficul de persoane, prin informare directa, in cadrul unui turneu de fotbal, dar si cresterea gradului de implicarea comunitara a tinerilor prin derularea  unui  turneu de fotbal, menit sa atraga atentia asupra pericolelor asociate acestui fenomen. De asemenea, se vor organiza pe langa turneul de fotbal si alte activitati sportive complementare (baschet, tenis de masa) precum si concursuri si jocuri pe tematica traficului de persoane.”, au anuntat organizatorii.

Cupa Justitiei se va derula in curtea Colegiului Tehnic “Valeriu Braniste” Lugoj, intre orele 12.00 – 17.00, cu implicarea urmatorilor parteneri:

  • Colegiul Tehnic „Valeriu Braniste” Lugoj
  • Inspectoratul Scolar Judetean Timis
  • Asociatia Solidart Timisoara
  • Fundatia Missio Link International
  • Fundatia Filantropia Timisoara
  • CSS Lugoj