Miruna International Lugoj

Tronsoanele de autostrada Traian Vuia -Topolovatu Mare si Lugoj - Balint intra in reparatii

20 Iunie 2018
Lugoj Info.ro -Tronsoanele de autostrada Traian Vuia -Topolovatu Mare si Lugoj - Balint intra in reparatii foto : Lugoj Info.ro

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara informeaza participantii la trafic ca în lunile iunie, iulie si septembrie 2018 pe mai multe tronsoane de autostrada din zona Lugoj sunt programate lucrari.

Antreprenorul Tirrena Scavi Condotte Cossi G.I.E. va executa lucrarile de reparatii si întretinere în perioada de garantie, pe autostrada A1 Lugoj – Deva, Lotul 1, km 441+100 – km 468+645 (între nodurile rutiere Traian Vuia – Topolovatu Mare).

Pentru executia lucrarilor, se va închide traficul alternativ, etapizat, iar circulatia va fi deviata de pe o cale pe cealalta. Între pozitiile kilometrice mentionate se vor închide cate doua sectoare de cate 5 km. Primele devieri de trafic programate vor fi între km 463+500 – 468+500 (Calea 2, sensul de mers Timisoara - Deva) si km 448+645 – 443+645 (Calea 2). În luna august NU vor fi instituite restrictii de circulatie pe autostrada A1.

În lunile august si septembrie, se vor institui restrictii de circulatie similare pe autostrada A6 (drumul de legatura între autostrada A1 si centura municipiului Lugoj), între pozitiile kilometrice 1+200 – 10+000.

“Sectoarele aflate în lucru vor fi semnalizate cu panouri de orientare, balize si indicatoare rutiere si se instituie restrictie de viteza la 80 km/h. Lucrarile se desfasoara numai pe timpul zilei, atata timp cat permite lumina naturala. Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale si autostrazi aflate în administrarea D.R.D.P. Timisoara pot fi obtinute de la Dispeceratul regional, la numarul de telefon 0256/246.620.”, a anuntat ing. Cristian Ilie Ispravnic, Director Regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.