Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Tren direct de la Lugoj la Bontida in zilele in care se desfasoara Festivalul Electric Castle

10 Iulie 2018
Lugoj Info.ro-Tren direct de la Lugoj la Bontida in zilele in care se desfasoara Festivalul Electric Castle credit foto : facebook.com/ElectricCastle/

Se anunta petrecere mare saptamana viitoare la Bontida in judetul Cluj unde este organizat si in acest an celebrul festival de la Castelul Banffy.

Cuptorul cu lemne

Pentru ca tinerii sa aiba posibilitatea sa ajunga cat mai usor in micuta localitate din Ardeal, CFR Calatori le ofera posibilitatea celor din intreaga tara sa ajunga direct acolo, cu trenul. Astfel, lugojenii care vor dori sa mearga la festival se pot urca in tren in statia CFR si cobora la doar cateva sute de metri distanta de scena unde si-au anuntat prezenta nume mari ale muzicii electro. In perioada 18-23 iulie, trenurile Inter Regio 1765,1766,1838 si 1837 care circula pe relatia Iasi-Timisoara Nord si retur via Lugoj vor avea oprire si in statia Bontida. CFR Calatori reaminteste faptul ca studentii calatoresc gratuit, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gari. Comuna Bontida, aflata la 30 km distanta de Cluj si la 17 km de Gherla, este strabatuta de magistrala feroviara 401 care asigura legatura între Cluj Napoca si nodul feroviar Dej Calatori, comuna fiind deservita de statiile CFR Bontida si Rascruci. Festivalul Electric Castle se desfasoara în perioada 18-22 iulie 2018 si este primul festival din Romania care a mutat muzica electronica si concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfasurandu-se în incinta Castelului Banffy din Bontida.