Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

PMP Lugoj s-a suparat pe lugojeni si a aruncat scheletul cortului in boschetii aflati la cativa metri de Primaria Lugoj

16 August 2018
Lugoj Info.ro -PMP Lugoj s-a suparat pe lugojeni si a aruncat scheletul cortului in boschetii aflati la cativa metri de Primaria Lugoj foto : Lugoj Info.ro

Gest de neinteles al reprezentantilor PMP Lugoj care au ales sa arunce scheletul cortului in care adunau zilele trecute semnaturi, in niste tufe aflate la cativa metri de sediul Primariei.

Cuptorul cu lemne

Cortul PMP a fost vandalizat si, se pare ca, conducerea filialei a fost atat de suparata incat a ales sa nu mai ridice cortul si sa arunce partea metalica la cativa metri de locul in care acesta a fost amplasat. Asa se face ca multimea adunata la ruga a avut posibilitatea sa faca cunostinta cu tupeul si nesimtirea unui alt partid care doreste schimbarea in oras. Contactat de Lugoj Info.ro, presedintele PMP Lugoj, Stefan Szentpeteri sustine ca nu el trebuia sa indeparteze scheletul, aceasta obligatie cazand in sarcina unor tigani care se ocupa cu fier vechi. ”Trebuiau sa il ridice pana acum. Nu stiu ce s-a intamplat. Tiganii care se ocupa cu fier vechi trebuiau sa il ia. Probabil ca l-au pus deoparte.”, a declarat Szentpeteri. Singurii care pot lua masuri in astfel de cazuri sunt politistii locali, insa acestia se pare ca nu au observat faptul ca scheletul metalic a fost abandonat pe domeniul public.