Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

21 de unitati de invatamant fara autorizatii in zona Lugoj - Faget - Buzias.Au mai ramas doua saptamani pana la debutul noului an scolar

27 August 2018
Lugoj Info.ro -21 de unitati de invatamant fara autorizatii in zona Lugoj - Faget - Buzias

Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat lista unitatilor de învatamant care, cu doua saptamani inainte de inceperea noului an scolar, nu detin autorizatie ISU sau autorizatie sanitara.

Cuptorul cu lemne

In ceea ce priveste autorizatia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis, pe lista se afla: Liceul Teoretic Buzias, Liceul Teoretic “Traian Vuia” Faget, Scoala Gimnaziala Barna, Gradinita cu Program Normal Poganesti, Gradinita cu Program Normal Cladova, Scoala Gimnaziala Costeiu, Scoala Primara Tipari, Scoala Gimnaziala Criciova, Gradinita cu Program Normal Fardea, Liceul Tehnologic “Traian Grozavescu” Nadrag, Scoala Primara Crivina, Scoala Gimnaziala Stiuca, Scoala Gimnaziala Sudrias, Scoala Primara Traian Vuia, Scoala Gimnaziala Victor Vlad Delamarina, Scoala Gimnaziala “Harul” Lugoj, Clubul Copiilor Lugoj, Gradinita Isakiny Lugoj. In ceea ce priveste autorizatiile sanitare, sunt probleme la Granita cu Program Normal de la Babsa, care nu are apa in interior si copiii folosesc latrine, insa administratia locala a motivat situatia prin faptul ca are depus si aprobat un proiect pe PNDL care urmeaza sa schimbe lucrurile. De asemenea, nu sunt autorizate Scoala Primara si Gradinita cu Program Normal din Cliciova, care insa urmeaza sa inainteze documentatia catre DSP Timis. Reprezentantii ISJ Timis au anuntat ca lista poate suferi modificari pana la începutul anului scolar, cand se va centraliza si actualiza situatia din scoli.