GYM PELE

Lugojul sarit din nou din schema. Bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata de AJOFM doar la Timisoara

14 Septembrie 2018
Lugoj Info.ro -Bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata de AJOFM doar la Timisoara foto: AJOFM Timis

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta organizarea bursei locurilor de munca pentru absolventi, în data de 19 octombrie 2018.

service-lugoj

Absolventii unei forme de învatamant, promotia 2018, care înca nu si-au gasit un loc de munca, au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa locurilor de munca destinata lor. Desi in Lugoj isi desfasoara activitatea o serie de multinationale care ofera locuri de munca, lugojenii trebuie sa mearga la Timisoara pentru a afla ce posturi sunt disponibile, asta daca nu vor sa stea la poarta fiecarei fabrici. In ultimii ani, AJOFM Timis nu a mai organizat la Lugoj nicio bursa, astfel ca cei care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa se deplaseze in orasul de pe Bega pentru a afla despre un job.

“Bursa locurilor de munca pentru absolventi reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati în a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în cautarea unui loc de munca prin întalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, în conditiile unei concurente loiale, transparente, care sa permita realizarea unui echilibru între acestea”, au anuntat reprezentantii ANOFM.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi va avea loc la Casa Tineretului din Timisoara.Agentii economici din Lugoj care doresc sa participe la aceasta actiune se pot adresa pentru inscriere AJOFM Timis.