Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

30.000 de oameni au raspuns PREZENT la Arad Open Air Festival. Prima editie incendiara cu Goran Bregovic, ATB si Nervo

17 Septembrie 2018
Lugoj Info.ro -Prima editie incendiara cu Goran Bregovic, ATB si Nervo

Prima editie a Arad Open Air Festival a adus la Arad artisti precum Goran Bregovic, Atb, Nervo, Vama, Jonathan Band, Mahmut Orhan, Almund, Vanotek, Subcarpati si multi altii.

Respect pt lugojeni

30 000 de oameni au avut parte de muzica balcanica, electronica si alternativa, de spectacole de lumini, show-uri pirotehnice si multe momente speciale. Festivalul a fost îndragit atat de public, cat si de artistii care s-au declarat încantati de conceptul evenimentului si spatiul de desfasurare al acestuia, Aeroportul International din Arad.

Goran Bregovic a oferit un spectacol memorabil, în ritmurile balcanice care l-au consacrat. Publicul numeros a cantat si a dansat fara oprire pe fiecare melodie a artistului si a band-ului sau. Melodii cunoscute precum Bella Ciao, Kalashnikov, Ederlezi, au reprezentat pentru mii de oameni motive de bucurie, zambete si hora. Artistul sarb, alaturi de ”Wedding and Funreal Band”, a oferit un final impresionant festivalului.  

Tot în cea de a treia seara, cei prezenti au avut parte de concertul plin de energie al celor de la David and The Six Martini, care de sase ani încanta fanii cu cover-uri celebre. În continuare, publicul s-a bucurat de acordurile rock ale celor de la Jonathan Band. Trupa originara din Croatia sparge limitele geografice si barierele lingvistice înca din 2013.

Seara a continuat cu concertul celor de la Vama, una dintre cele mai apreciate trupe romanesti. Un mix de melodii noi si vechi, pasiune si nostalgie, zambete si energie, reprezentatia a fost cu siguranta una de tinut minte. Comunitatea de fani din vestul tarii a cantat alaturi de trupa melodii precum ”18 ani” sau ”Perfect fara tine”.

Diversitatea muzicala, spectacolele de lumini si locatia evenimentului au oferit celor prezenti o experienta completa. Conceptul evenimentului a scos în evidenta bucuria zborului. Setup-ul festivalului, mesaje transmise de ”capitan”, numele scenelor si locatia acestora sunt printre lucrurile care alcatuiesc personalitatea unica a festivalului.

De toate acestea s-au declarat încantati atat participantii, cat si artistii. Invitatii de talie internationala au fost impresionati mai ales de backstage-ul dedicat artistilor, situat în incinta aeroportului, în spatii precum rampa de bagaje, dar si de integrarea celorlalte elemente specifice zborului, precum sala de asteptare sau zona de check-in.

Organizatorii au transmis, la final, un mesaj de multumire participantilor, invitandu-i la o revedere în 2019, la cea de a doua editie a Arad Open Air Festival.

Informatii despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/ si pagina de Instagram - https://www.instagram.com/aradopenair/.

Organizatori: Primaria Arad prin Centrul Municipal de Cultura Arad, Centrul de Excelenta Arad, AOA Agency si Neverland Place.