Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Boldea si colegii se lauda ca referendumul a reusit la Lugoj desi la sufragiu au fost 17,5% dintre lugojenii cu drept de vot

08 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -Boldea si colegii se lauda ca referendumul a reusit la Lugoj desi la sufragiu au fost 17,5% dintre lugojenii cu drept de vot foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Referendumul a esuat nu numai la nivel national, ci si la Lugoj.

Intentia de vot a fost sub asteptari in orasul de pe Timis si asta desi sondajele in mediul online, facute inainte de referendum, aratau ca prezenta va depasi lejer 30 de procente. Conform BEJ, la sectiile din Lugoj putin peste 17,5% dintre lugojeni s-au prezentat la urne in cele doua zile ale scrutinului. Desi numarul lugojenilor care au mers la vot a fost foarte mic, primarul si alti colegi de-ai sai se lauda ca i-au mobilizat cat au putut pe simpatizantii lor si, in proportie covarsitoare, cei care au ales sa voteze sunt oameni pro PSD pe care i-au convins sa mearga la urne. Social–democratii compara cele 6787 de voturi exprimate sambata si duminica cu cele 6832 care i-au asigurat al treilea mandat de primar lui Boldea. Primarul Lugojului a votat duminica dimineata la sectia de pe strada Libertatii.