Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Autoliv pagini

Transmiti live pe Facebook atunci cand esti la volan? Mai multe conturi apartinand unor soferi din Lugoj sunt monitorizate de politisti

16 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro - Mai multe conturi apartinand unor soferi din Lugoj sunt monitorizate de politisti

Politistii lugojeni au inceput o adevarata vanatoare de soferi care transmit live pe Facebook atunci cand sunt la volan.

Nu mai putin de zece soferi, majoritatea tineri, s-ar afla in atentia politistilor. Monitorizarea lor a inceput in urma cu cateva saptamani, iar unul chiar a fost amendat cu 870 de lei. Politistii au intensificat actiunea de identificare si prindere a soferilor dupa ce zilele trecute un tanar din Oravita a provocat un grav accident de circulatie, langa Jebel, in timp ce sofa cu 170 km/h si transmitea live pe reteaua de socializare. In urma accidentului, soferul, dar si o fetita de noua ani au murit pe loc, iar un baietel de numai patru ani este in stare critica. Politistii fac apel la soferi sa nu foloseasca telefonul in timp ce conduc deoarece le distrage atentia de la drum si pot provoca accidente grave. Si reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au atras atentia, marti, intr-o postare pe Facebook, asupra riscurilor la care se expun amatorii de live-uri.

“Oameni buni, opriti live-urile de la volan!
Întelegeti ca nu sunteti cu nimic mai cool daca va filmati în timp ce conduceti. Va puneti în pericol pe voi, dar si pe ceilalti participanti la trafic.
Filmarea are mari sanse sa apara în buletinele de stiri, iar despre voi sa se vorbeasca la trecut.
Opriti nebunia asta care a facut pana acum atat de multe victime!
Totodata, facem un apel catre toti utilizatorii de facebook sa ne anunte imediat pe contul nostru în cazul în care vad astfel de filmari!”, scrie in postarea facuta publica de MAI.

 

Octavian