Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Lovita pana s-a rupt scaunul. O tanara din Lugoj a ajuns la spital dupa ce a fost batuta de trei ori in aceeasi zi de catre concubin

16 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -O tanara din Lugoj a ajuns la spital dupa ce a fost batuta de trei ori in aceeasi zi de catre concubin foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Caz de o violenta iesita din comun la Lugoj unde o femeie de 27 de ani a ajuns in stare critica la un spital din Timisoara dupa ce a fost batuta de concubin de nu mai putin de trei ori in decurs de cateva ore.

Cuptorul cu lemne

Femeia a fost batuta prima oara in zona unui local de pe strada Garii din Lugoj. Mai multi martori sustin ca tanara a fost pur si simplu tarata pe strada si batuta fara ca cineva sa poata interveni. Ajunsa acasa, femeia ar mai fi fost batuta de doua ori, ultima oara, duminica dimineata, fiind lovita cu scaunul pana cand acesta s-a rupt. Acesta ar fi fost si momentul in care concubinul a cedat rugamintilor femeii si a acceptat sa cheme ambulanta. Medicii timisoreni au declarat pentru Lugoj Info.ro ca tanara nu-si mai simtea una dintre maini, acuza dureri in zona capului si avea vanatai pe o mare parte a corpului. Ajunsa la Timisoara, lugojeanca a primit ingrijiri medicale si trebuia sa ramana sub observatie, insa a ales sa plece din spital. Politistii au intrat si ei pe fir, dar s-au trezit ca nu pot face nimic deoarece femeia a dat o declaratie prin care sustine ca nu doreste sa depuna plangere impotriva iubitului sau. Mai mult ca sigur femeia a refuzat ajutorul politiei pentru ca a fost amenintata de catre concubin.