GYM PELE

La Lugoj, invatatoarele si educatoarele se vand pentru 10 lei. Fotografii au dat buzna in scoli cu ocazia apropierii sarbatorilor de iarna

19 Octombrie 2018
Lugoj Info.ro -La Lugoj , invatatoarele si educatoarele se vand pentru 10 lei

De cateva zile, gradinitele si scolile din Lugoj au fost luate cu asalt de catre mai multe firme care desfasoara activitati in domeniul foto–video.

Asaltul firmelor pare sa fie mai agresiv ca niciodata si i-a scos deja din sarite pe parinti. Cativa dintre lugojeni reclama situatia si cer interventia rapida a directorilor. ”In ultimele zile ne-am trezit cu o gramada de pliante in care erau oferte pentru perinute, sticlute, cani, albume, brelocuri si te mai miri ce minuni. Au ajuns sa plaseze fluturasi cu oferta lor si in gentuta copiilor. Au lasat fiecarui copil cate un pliant. Este inadmisibil! Par sa fie vorbiti cu educatorii pentru ca nu vreau sa imi inchipui ca cineva ii cauta in geanta copilului si ii pune fluturasul. Imprima poze pe orice si preturile nu sunt deloc mici. Noi nu vrem ca fiica noastra sa faca poze, iar doamna educatoare s-a aratat foarte iritata de refuzul nostru. Am vorbit si cu alti parinti, situatia mai este intalnita si in alte scoli si gradinite. Ar trebui ca directorii sa intervina si sa refuze astfel de reclame in unitatile de invatamant”, a acuzat situatia Ionela, mama unei fetite din grupa mijlocie la o gradinita din oras. Parintele mai sustine ca ar fi auzit ca educatoarele primesc 10 lei pentru fiecare copil care alege sa isi faca poze. Oamenii spun ca niciodata materialele nu sunt insotite si de un bon fiscal, cum ar fi normal.