Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Autoliv pagini 2

Se cauta muncitori pentru cules de mazare in Danemarca si Portugalia

01 Noiembrie 2018
Lugoj Info.ro -Se cauta muncitori pentru cules de mazare in Danemarca si Portugalia foto : greenpeas.dk

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Timis, promoveaza oferta unui angajator din Danemarca pentru 200 locuri de munca (100 locuri pentru Danemarca si 100 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezoniera, cules de mazare, campania 2019.

Se va munci într-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Angajatorul danez detine în Portugalia o filiala a firmei daneze Greenpeas. Durata contractului este în Danemarca pe perioada iunie – octombrie 2019, iar în Portugalia în perioada martie-iunie 2019, cu un program de lucru de 30-40 ore, timp de 6 zile/saptamana.

Pentru Danemarca, cazarea se face în rulote, în camping fiind disponibile: bucatarie, sala de mese, toalete, baie cu dusuri, masini de spalat, internet Wireless. Taxa de cazare platita de lucrator/zi este de 8 euro si acopera inclusiv gazul, apa si electricitatea.Transportul dus-întors Romania-Danemarca este în sarcina lucratorului. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana. Optional, lucratorii pot sa îsi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca. 

Pentru Portugalia, cazarea se face în case echipate cu toate utilitatile. Taxa de cazare platita de lucrator/luna este de 100 - 120 euro, incluzand consumul/utilitatile. Transportul dus-întors Romania-Portugalia este platit de angajator, urmand sa recupereze banii din salariile platite angajatului.Transportul de la locul cazarii la locul de munca este gratuit, fiind asigurat de catre angajator.

In Danemarca, plata muncii este în functie de cantitatea culeasa, în ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg+12,5% alocatie de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze. In Portugalia, plata muncii este în functie de cantitatea culeasa, în ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul minim/luna/persoana pentru 173 de ore de lucru este de 700 euro brut. Daca se culege mai mult de 1950 kg în 173 de ore, se va plati, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.

Sunt solicitate persoane cu varsta minima de 18 ani, cu cunostinte de limba engleza – nivel minim, dar nu este obligatoriu si care sa fie apte pentru munca fizica grea, indiferent de clima.

Pentru a aplica pe aceste posturi, candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, în limba romana sau engleza, cu poza inclusa, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Preselectia CV-urilor aplicantilor se va face de catre angajator, apoi se va proceda la  invitarea la selectie a persoanelor, în timp util, de catre consilierii EURES. 

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la consilierul Eures din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis.

 

Octavian