×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/facebook
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/facebook
GYM PELE

Nu are nicio remuscare. Fiica primarului din Bethausen catre jurnalisti: SA VA FIE RUSINE!

04 August 2015
lugojinfo.ro -Fiica primarului din Bethausen catre jurnalisti: SA VA FIE RUSINE ! sursa foto :facebook.com

Jurnalistii care au scris de accidentul in care a fost implicata fiica primarului din Bethausen au fost mustrati chiar de catre protagonista intamplarii.

Lugoj Info Online Publicitate

Fara sa dea macar impresia ca are vreo remuscare ca s-a urcat bauta la volanul masinii care apartine Primariei Bethausen si a distrus autoturismul cumparat din taxele si impozitele localnicilor, Adriana Lihoni, si-a facut timp si le-a transmis un mesaj jurnalistilor in care le spune ca ar fi trebuit sa le fie rusine ca au relatat acest eveniment. La 25 de ani, fiica primarului se lauda pe retele de socializare cu tot felul de ipostaze care mai de care mai interesante. Adriana Lihoni nu ezita sa se laude cu ceasurile de mii de euro pe care le detine. Va reamintim ca fata primarului din Bethausen este cercetata intr-un dosar penal dupa ce a lovit cu masina Primariei sensul giratoriu de pe strada Episcop Ioan Balan. In urma cercetarilor s-a stabilit ca tanara era sub influenta alcoolului.

{gallery}facebook{/gallery}