Locuri de munca la cules capsuni. Cat ofera spaniolii

15 Noiembrie 2018
Lugoj Info.ro -Locuri de munca la cules capsuni

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Timis, promoveaza oferta unui angajator din Spania – SUREXPORT.

Compania ofera 800 locuri de munca (dintre care 400 locuri de munca pentru femei si 400 locuri de munca pentru cupluri), pentru munca sezoniera în agricultura pentru recoltarea capsunilor, campania 2019 (nu se solicita experienta). Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore si 15 min/saptamana împartite în 6 zile, ziua de odihna nefiind neaparat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% , asigurare medicala = 113 euro/luna. Perioada de proba este de 15 zile. Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilitatilor). Angajatorul plateste transportul catre Spania, contravaloarea acestuia urmand a fi recuperata din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în Romania (la terminarea contractului) este suportata de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firma de transport. Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Timis.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, CV, adeverinta medicala "apt pentru munca". Preselectia solicitantilor care doresc sa ocupe un loc de munca la acest angajator va fi facuta de catre consilierii EURES, iar CV-urile selectate vor fi trimise la angajator pentru selectia propriu-zisa. Termenul limita pentru aplicare este data de 01.02.2019.