joi, 18 aprilie 2024
8.9 C
Lugoj
spot_img

Mare atentie daca v-ati facut planuri sa faceti o deplasare cu trenul la sfarsitul acestei saptamani

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Printre trenurile afectate se numara si cateva garnituri care opresc in statia CFR Lugoj. CFR Calatori informeaza ca în minivacanta prilejuita de sarbatorirea Sfantului Andrei si a Zilei Nationale capacitatea de transport este adaptata, astfel:

  • sunt suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii în limita parcului de material rulant disponibil. Unele trenuri sunt anulate (vezi anexa) pe rutele pe care traficul este redus substantial în zilele libere din perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, pasagerii putand circula cu celelalte trenuri din graficul de circulatie.

 “Pentru a evita aglomeratia din ziua plecarii trenului, recomandam tuturor pasagerilor sa cumpere din timp biletele de tren. Acestea pot fi achizitionate cu anticipatie:  online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vanzare bilete din gari, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizati (agentii de turism). Înainte de efectuarea calatoriei, recomandam pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare în tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor în vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului nostru din statii”, au anuntat reprezentantii CFR Calatori.

 

 

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Se formează cele șapte grupe ale Creșei Lugoj. Când încep înscrierile

Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj (DASC) a anunțat...

Vin ploile. Vremea se răcește brusc

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru...

S-a închis pescuitul. Bălțile private rămân singura alternativă

Începând de marți, pescuitul recreativ, sportiv, dar și în...