Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Statia CFR Lugoj printre putinele statii din tara care elibereaza tichete de calatorie internationale cumparate online

30 Ianuarie 2019
Lugoj Info.ro -Statia CFR Lugoj printre putinele statii din tara care elibereaza tichete de calatorie internationale cumparate online

Statia CFR Lugoj se afla printre cele 16 statii din tara care elibereaza biletele destinate transportului international achizitionate online.

Cuptorul cu lemne

CFR Calatori informeaza ca, de la începutul acestui an, a deschis vanzarea online pentru bilete de calatorie internationala. Achizitionarea biletelor pentru destinatii internationale se poate face de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicatia Cumpara bilete de tren online / Trafic international sau direct de pe bileteinternationale.cfrcalatori.ro. Aplicatia permite cumpararea online a biletelor internationale pentru calatorii simple sau calatorii dus-întors. De asemenea, se pot achizitiona bilete si pentru o relatie interna dintr-o tara straina sau pentru relatii între doua tari straine.

Cumpararea online a biletelor pentru destinatiile internationale este posibila într-un interval care poate varia de la o anticipatie maxima de 3 luni, pana la:

-          48 ore înainte de începerea calatoriei, daca se alege ridicarea biletelor de la o statie/agentie CFR Calatori;

-          8 zile înainte de începerea calatoriei, daca se alege livrarea biletelor prin curier.

În situatia în care calatoria include trenuri din traficul local, cumpararea cu anticipatie este de maximum 1 luna. Pentru efectuarea calatoriei cu biletele internationale cumparate online, calatorul trebuie sa intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o statie CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea calatorului în momentul efectuarii comenzii. În prezent, statiile CFR de unde se pot ridica biletele internationale sunt: Bucuresti Nord, Constanta, Timisoara, Arad, Deva, Brasov, Sfantu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Targu Jiu, Bistrita si Lugoj, urmand ca activitatea de ridicare sa fie extinsa si în alte statii.