Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Coincidenta? Niciun accident in sensul giratoriu de pe Caransebesului dupa ce iluminatul a fost pus in functiune

05 Februarie 2019
Lugoj Info.ro -Niciun accident in sensul giratoriu de pe Caransebesului dupa ce iluminatul a fost pus in functiune foto : Lugoj Info.ro

A trecut mai bine de o luna de cand Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a rezolvat problema iluminatului in sensul giratoriu de pe strada Caransebesului.

Cuptorul cu lemne

Daca pana acum aproape lunar in sensul de la iesirea din Lugoj se inregistra cel putin un accident, acum lucrurile par sa fi revenit la normal. Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timis impreuna cu Enel au gasit sa rezolve problema iluminatului dupa ce zeci de soferi, dar si politisti s-au plans ca intunericul ar putea fi cauza mai multor accidente produse in acea zona. Practic, sensul giratoriu abia daca se vedea pe timpul noptii. Din nefericire in urma accidentelor mai multe persoane au fost ranite grav sau au murit. Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara va trebui sa ia in calcul si rezolvarea problemei de la intersectia strazii Tapiei cu soseaua de centura. Si acolo lunar sunt raportate accidente. In toamna lui 2016, inainte de campania electorala, Dobra, Boldea, dar si sefii altor institutii au promis ca vor semaforiza intersectia cu ajutorul celor de la Hella. Desi au trecut mai bine de doi ani de la acel moment, nimeni nu a facut ceva, astfel ca intersectia continua sa faca victime.