Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

(UPDATE) Lugoj Taxi si Rudy Taxi anunta noile tarife care intra in vigoare incepand de vineri

06 Martie 2019
Lugoj Info.ro -Lugoj Taxi si Rudy Taxi anunta noile tarife care intra in vigoare incepand de vineri foto : Lugoj Info.ro

Cele mai importante firme de taximetrie au anuntat ca aplica incepand cu data de 8 martie noile tarife.

Cuptorul cu lemne

Consiliul Local Lugoj a aprobat la sfarsitul lunii trecute noul pret maximal pentru operatorii de  transport persoane in regim taxi la 3,5 lei/km. Lugoj Taxi a anuntat un tarif unic atat pe timp de noapte, cat si pe zi de 2,88 lei/km, in timp ce Rudy Taxi va taxa fiecare kilometru cu 2,79 lei pe timp de zi si 2,99 lei pe timp de noapte. Lugoj Taxi isi desfasoara activitatea in Lugoj cu ajutorul a 62 de autoturisme, in timp ce Rudy Taxi foloseste pentru transportul clientilor nu mai putin de 44 de masini. Fata de vechile preturi deplasarea cu taxiul la Lugoj se va scumpi cu aproximativ 50 de bani pentru fiecare kilometru, astfel ca este de asteptat ca impactul sa fie nesemnificativ pentru clienti. Ultima oara taximetristii au modificat preturile in urma cu doi ani. Ca si o comparatie, pretul de acum este dublu fata de cel practicat de taximetristi in urma cu 10 ani.

UPDATE: In ciuda faptului ca mai multi colaboratori ai firmei Rudy Taxi stiau ca din 8 martie intra in vigoare majorari de pret, patronul firmei a negat ca tarifele vor fi modificate. Patronul sustine ca se va aplica totusi o majorare, insa nu a inaintat niciun termen.