Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Cu mainile in buzunare, Dobra il copiaza pe Dragnea si anunta disparitia de pe rafturi a legumelor si fructelor din import

15 Aprilie 2019
Lugoj Info.ro -Dobra e tot mai penibil foto : Consiliul Judetean Timis

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a decis in sfarsit sa parcurga prima etapa pentru infiintarea unui centru de colectare a legumelor si fructelor.

Cuptorul cu lemne

Liderul social-democratilor timiseni anunta, asemenea lui Dragnea, o mare lovitura pentru supermarket-urile din judet si asta dupa trei ani in care a tot promis infiintarea centrului de la Tomnatic. Dobra nu a spus despre finalizarea centrului, ci doar de o licitatie pentru studiul de fezabilitate, astfel ca, pana ca legumele si fructele taranilor sa fie colectate, va trece ceva timp, dar lugojeanul s-a grabit sa anunte ca “fructele si legumele din import de pe rafturile supermarket-urilor din Timisoara vor deveni în curand istorie”. Surprinzator, Dobra s-a aratat revoltat de faptul ca sefii Consiliului Judetean Timis de pana acum, dintre care doi colegi de partid, Sipos si Bojin, nu au acordat atentia cuvenita unor asemenea centre. „Avansam, asa cum am promis, cu o noua investitie importanta pentru timiseni. De aceasta data, venim în sprijinul micilor producatori. Le asiguram posibilitatea de a desface pe piata produse proaspete pe toata perioada anului. Astfel, speram ca macar pe rafturile supermarket-urilor din Timisoara si din judet sa gasim fructe si legume din productie locala, indiferent de sezon. Este aproape de neiertat faptul ca nu s-a ocupat nimeni pana acum sa faca aceste centre, dar nu ne cramponam în trecut si înaintam cat putem de repede cu proiectul.”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, printr-un comunicat de presa. Considerat drept unul dintre cei mai slabi presedinti PSD pe care i-a avut organizatia Timis, Dobra incearca sa castige capital electoral facand aceleasi miscari ca si seful sau de partid, Liviu Dragnea.