INCHIRIERE HALE LUGOJ

Au fost prinsi tinerii care au furat dintr-un apartament de pe strada Cornet din Lugoj

16 Mai 2019
Lugoj Info.ro -Au fost prinsi tinerii care au furat dintr-un apartament de pe strada Cornet din Lugoj foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Trei tineri cu varste de 18, 19 si 29 de ani au ajuns in arestul IPJ Timis dupa ce politistii au stabilit ca ei sunt autorii unui furt produs la inceputul lunii, dintr-un apartament de pe strada Cornet.

Indivizii au patruns in locuinta situata la parterul unui bloc, prin fortarea geamului de la bucatarie, anunta IPJ Timis.

” In urma investigatiilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat trei tineri, de 18, 19 si 29 de ani, banuiti de furt din locuinta. În fapt, în noaptea de 06 spre 07 mai, cei în cauza ar fi patruns, prin fortarea unui geam, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza municipiului Lugoj, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (un televizor, un sistem audio, un laptop si un telefon mobil)”, precizeaza politistii intr-un comunicat de presa.

Oamenii legii au reusit sa recupereze doar televizorul si sistemul audio, bunurile fiind predate partii vatamate. Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, banuitii fiind retinuti pentru 24 de ore si introdusi în Centrul de retinere si arestare Preventiva Timis. Politistii continua cercetarile în vederea documentarii întregii activitati infractionale a tinerilor, precum si pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.