Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Vrei sa mergi la Electric Castle? Si in acest an ai tren direct din Lugoj spre Bontida

04 Iulie 2019
Lugoj Info.ro -Si in acest an ai tren direct din Lugoj spre Bontida foto : https://cluj.com/electric-castle-festival/

Pentru preluarea traficului feroviar de calatori estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfasoara în apropiere de Cluj, în perioada 17 – 21 iulie 2018, trenurile InterRegio ale CFR Calatori vor avea programata o oprire suplimentara la BONTIDA.

Cuptorul cu lemne

Studentii calatoresc în baza legii HG 42/2017, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gari.

Modalitati de cumparare bilete de tren:

  • online de pe site-ul cfrcalatori.ro, cu reducere de 5% – singura care se cumuleaza si cu alte discount-uri, tip 10% pentru calatoria dus-întors;
  • de la casele de bilete din statiile si agentiile de voiaj CFR;

Comuna Bontida, aflata la 30 km distanta de Cluj si la 17 km de Gherla, este strabatuta de magistrala feroviara 401 care asigura legatura între Cluj Napoca si nodul feroviar Dej Calatori, comuna fiind deservita de statiile CFR Bontida si Rascruci. Festivalul Electric Castle se desfasoara în perioada 17-21 iulie 2018 si este primul festival din Romania care a mutat muzica electronica si concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfasurandu-se în incinta Castelului Banffy din Bontida. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numarul de telefon 021/9521 sau sa se adreseze personalului din statii.