Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian
Ponderal

Nu-i scapati pe cei mici din vedere, nici macar o clipa! Fetita de nici doi ani, la un pas de moarte dupa ce a cazut intr-o piscina gonflabila

12 August 2019
Lugoj Info.ro -Fetita de nici doi ani la un pas de moarte dupa ce a cazut intr-o piscina gonflabila foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

O fetita de numai un an si patru luni a ajuns la spital dupa ce a cazut intr-o piscina gonflabila.

Cuptorul cu lemne

Incidentul a avut loc in localitatea Balint, iar vecinii sustin ca a fost indeajuns o clipa ca fata sa cada in piscina de cauciuc, dupa ce a fost lasata singura cateva momente. ”Din ce am inteles, mama era in gradina si fata in rotobil in curte. A lasat-o cateva momente. Cand s-a intors a gasit-o in apa. Nu stiu cum Dumnezeu s-a intamplat! Era vanata cand a scos-o. A venit salvarea in cateva minute si a dus-o la Timisoara”, a declarat un vecin, pentru Lugoj Info.ro. Politistii au intrat si ei pe fir pentru a vedea cum s-a intamplat exact accidentul. Se pare ca micuta este in afara oricarui pericol, insa a ramas sub supravegherea medicilor urmand sa fie externata daca nu apar complicatii. Politistii au amendat-o pe mama pentru neglijenta, cu 200 de lei.