GYM PELE

Primarul care considera ca educatia copiilor nu e atat de importanta. Se prabuseste scoala peste elevi, primarul isi face propriul ziar

12 Septembrie 2019
Lugoj Info.ro -Se prabuseste scoala peste elevi, primarul isi face propriul ziar foto : Lugoj Info.ro

Locuitorii satului Ohaba Forgaci sunt dezamagiti de atitudinea primarului Cristian Stoi, care in ultimii ani aproape si-a facut un obicei in a ignora problemele adevarate ale comunitatii pe care o pastoreste.

service-lugoj

Dupa ce a ridicat statui ignorand drumurile jalnice din satele comunei Boldur, locuitorii din Ohaba Forgaci ii atrag atentia, acum, primarului ca scoala din localitate a ajuns la un pas de paragina. Curtea institutiei de invatamant este inaccesibila elevilor si in loc de glasul copiilor se aude behaitul unor oi care isi fac veacul prin curte. Oamenii din sat sustin ca mizeria domneste in curtea scolii, fapt pentru care micutii sunt nevoiti sa isi petreaca mai toate pauzele in salile de clasa. Din pacate si cladirea unitatii de invatamant arata jalnic, geamurile si usile nu se mai inchid, iar tamplaria nu a mai fost schimbata de la ridicarea constructiei. Primarul comunei, Cristian Stoi nu se poate plange ca nu are bani pentru a investi in cladirea scolii din Ohaba Forgaci atata timp cat a gasit bani pentru statui si tot felul de lucruri de care comunitate chiar nu avea mare nevoie. Un angajat al Primariei Boldur sustine la randul sau ca bani sunt la buget, mai ales ca in aceasta vara de la buget au plecat spre un individ din Lugoj nu mai putin de 11.520 de lei pentru tiparirea unui ziar local in care imaginea domnului primar sa fie frumos zugravita. Stoi a fost ales, in urma cu 23 de ani primar al comunei Boldur, iar sotia lui este directoare la scoala din Boldur si are in subordine toate unitatile de invatamant din comuna.