GYM PELE

Excursie gratuita pentru peste o suta de elevi de la Liceul Teoretic “Iulia Hasdeu”

23 Septembrie 2019
Lugoj Info.ro -Excursie gratuita pentru peste o suta de elevi de la Liceul Teoretic “Iulia Hasdeu” foto : Liceul Teoretic "Iulia Hasdeu"

Nu mai putin de 138 de elevi de la Liceul “Iulia Hasdeu” din Lugoj vor beneficia de o excursie gratuita in cadrul unui proiect destinat unitatii de invatamant.

“La sfarsitul lunii septembrie 2019, 138 de elevi de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj implicati în proiectul privind Învatamantul secundar (ROSE) / Subproiectul Devenind EU / Becoming I, vor beneficia de o excursie gratuita de doua zile. Cei mai merituosi elevi de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, implicati în anul scolar 2018/2019 în activitati remediale, de performanta si de consiliere în cadrul proiectului mai sus amintit, vor vizita principalele institutii de învatamant superior din marile centre universitare din Romania. Primul grup de elevi a vizitat Universitatile din Alba-Iulia, Sibiu si Brasov. Urmatoarele doua vizite urmeaza sa se desfasoare la Bucuresti si pe traseul Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca. Proiectul privind Învatamantul secundar (ROSE) / Subproiectul Devenind EU / Becoming I, se desfasoara în cadrul Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj între 2018 si 2022 si este finantat cu 100.000 dolari, de Banca Mondiala”, a anuntat conducerea unitatii de invatamant din Lugoj.