×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/tirrasturnat3108
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/tirrasturnat3108

(UPDATE) Drum national blocat in apropiere de Lugoj. Un tir s-a rasturnat pe sosea

31 August 2015
lugojinfo.ro-Drum national blocat în apropiere de Lugoj foto:lugojinfo.ro

Drumul National 6 care leaga Lugojul de Caransebes este blocat de luni dimineata de la ora 5 dupa ce un autotren s-a rasturnat in apropiere de Lugoj.

Autotrenul inmatriculat in Bulgaria era condus de un sofer care ar fi adormit la volan. Mai multi martori oculari au declarat pentru lugojinfo.ro ca tirul a mers drept, iar la un moment dat a parasit partea carosabila. Soferul si-ar fi dat seama ce se intampla si a incercat sa redreseze tirul, astfel ca mastodontul s-a pus de-a curmezisul pe sosea. Din fericire atat soferul cat si pasagerul au scapat nevatamati. Circulatia rutiera este blocata pana cand intreaga marfa va fi mutata intr-un alt tir iar o macara de mare tonaj va pune pe roti autotrenul. Politistii din Lugoj si-au anuntat colegii sa redirectioneze traficul rutier pe alte rute pana la eliberarea carosabilului.Pentru ruta Timisoara – Lugoj, traficul usor si de persoane este deviat pe ruta Tapia – Maguri – Ciresu – Criciova, iar pe ruta inversa, prin Victor Vlad Delamarina- Farliug (CS) - Soceni (CS).

(UPDATE). In jurul orei 10 circulatia rutiera a fost reluata in conditii normale

{gallery}tirrasturnat3108{/gallery}