(VIDEO) Ce rusine! Viceprimarul Lugojului, Cristian Galescu, crede ca la Revolutie lugojenii isi imparteau fasole cu ciolan

04 Decembrie 2019
Lugoj Info.ro -Viceprimarul Lugojului, Cristian Galescu, crede ca la Revolutie lugojenii isi imparteau fasole cu ciolan

Viceprimarul Lugojului, Cristian Galescu, demonstreaza inca o data ca este total nepregatit pentru functia pe care o detine.

Galescu s-a facut din nou de ras la un post de televiziune din Timisoara unde a fost invitat sa povesteasca despre modul in care face administratie la Lugoj. Preocupat sa se laude si sa isi asume o serie de realizari, Galescu a socat cu o declaratie referitoare la Revolutia de la Lugoj din 1989. Vicele Lugojului, numit pe criterii politice si mai putin pe competenta, a sustinut nici mai mult nici mai putin ca in Decembrie 89 revolutionarii si-au impartit fasole cu ciolan. “In 20 Decembrie comemoram 30 de ani de la Revolutia din Lugoj si momentele care au fost atuncea. Avem pregatite si in acest an momente festive in memoria eroilor nostri care s-au jertfit la Revolutie, astfel incat prin asociatiile de revolutionari din Lugoj care sunt, isi desfasoara activitatea in municipiul nostru, avem prevazute mai multe seri de evenimente pentru a comemora aceasta zi, care este si ziua municipiului nostru, data de 20 decembrie. In data de 19 Decembrie revolutionarii vor oferi traditionalul fasole cu ciolan, pe platoul Casei de Cultura, asa cum s-a procedat si acum 30 de ani, iar a doua zi, in data de 20 Decembrie, se incepe cu o sedinta solemna”, a declarat Galescu. Ii reamintim viceprimarului ca Lugojul a fost al doilea oras liber de comunism al Romaniei si asta datorita a mii de lugojeni care au iesit in strada si au strigat impotriva dictatorului Nicolae Ceausescu. Doi lugojeni au murit pe strada Timisoarei pentru ca romanii sa scape de dictatura, iar un al treilea lugojean a murit secerat de gloante la Resita Viceprimarul Lugojului, Cristian Galescu, este cunoscut lugojenilor mai mult din poze si asta pentru ca si-a facut un obicei in a-si face selfiuri pe strazile orasului. Galescu a mai iesit la rampa in ultimii ani si prin intermediul firmei pe care o controleaza si care este abonata la contracte din bani publici, unele dintre acestea fiind obtinute prin firme paravan, dar si la partidele de poker, unde si-a facut aparitia langa mai multi interlopi.

 

SURSA VIDEO : TV EUROPA NOVA TIMISOARA

Viceprimarul Lugojului Cristian Galescu crede ca la Revolutie lugojenii isi imparteau fasole cu ciolan from Lugoj Info on Vimeo.