×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/politialocalalugoj0109
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/politialocalalugoj0109

S-au inmultit indivizii care arunca gunoaiele la intamplare. Politistii locali din Lugoj dau amenzi pe banda rulanta

01 Septembrie 2015
lugojinfo.ro- Politistii locali din Lugoj dau amenzi pe banda rulanta foto:lugojinfo.ro

Lugojenii se impaca greu cu gandul ca trebuie sa plateasca sute de lei Salprestului pentru a transporta zecile de metri cubi pana la Ghizela.

Pentru a evita cheltuielile, o parte dintre lugojeni ajung sa arunce gunoiul sau resturile provenite din constructii, pe unde pot. De cateva luni, marginea orasului este sufocata de gunoaie. Zeci de lugojeni sunt vazuti in fiecare luna ca descarca moloz dar si gunoaie menajere fara nicio frica, chiar si langa raul Timis. Grav este faptul ca in ultimele saptamani oamenii fara adapost au inceput sa promita unor lugojeni ca ii scapa de gunoaie in schimbul unor sume de bani. Politistii locali au aplicat, numai in ultima saptamana, trei amenzi dupa ce au prins in flagrant persoane care aruncau la intamplare deseurile. ”Din pacate vorbim de un fenomen! Am aplicat trei amenzi in ultima saptamana, unor persoane prinse in flagrant. Avem mai multe zone pe care le supraveghem permanent. Din pacate, numarul persoanelor certate cu legea si cu bunul simt, creste. Am reusit sa obtinem o majorare a amenzilor, astfel ca sanctiunile sunt cuprinse intre 500 si 2500 de lei. Speram ca aceste sume sa ii sperie pe lugojeni si sa nu mai avem gropi de gunoi clandestine, la marginea orasului”, a declarat pentru lugojinfo.ro, Florin Dumitru, seful Politiei Locale Lugoj. Oamenii legii mizeaza si pe spiritul civic al lugojenilor si cer oamenilor de buna credinta sa anunte dispeceratul politiei locale, numerele de inmatriculare ale autoturismelor din care sunt aruncate deseurile.

{gallery}politialocalalugoj0109{/gallery}