×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/miroslugoj0209
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/miroslugoj0209

Miros insuportabil in centrul Lugojului. De unde vine putoarea

02 Septembrie 2015
lugojinfo.ro-Miros insuportabil in centrul Lugojului foto:lugojinfo.ro

Lugojenii care in aceste zile de canicula au iesit la plimbare in zona centrala a orasului au avut parte de o surpriza total neplacuta si pe deasupra urat mirositoare.

Centrul orasului de la Galeria PRO ARTE si pana la Cinematograful Bela Lugosi este invaluit intr-un miros greu de suportat. Putoarea vine din beciul galeriei care a fost inundat in urma cu cateva saptamani. Proprietarii apartamentelor din imobil sustin ca nu mai pot dormi noaptea de miros si cer ajutor dupa ce apa s-ar fi infiltrat in fundatia cladirii, iar zidurile au inceput sa se crape. “E dezastru. Noaptea nu poti sa dormi de miros. Acum au inceput sa se crape peretii. Avem copii. Am facut la primarie reclamatii peste reclamatii. S-a inundat subsolul si vine Meridianul zilnic si trage apa, cate o ora”, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre oamenii revoltati care locuiesc in imobil. ”Totul se trage de la baiatul ala, Bedeu, care a vrut sa faca un birt jos, acolo. A sapat jumatate de metru si asa a lasat. Cine i-a dat aprobare sa faca asa ceva? Am trimis reclamatii si la Timisoara, dar nimeni nu ne ajuta! Nu stiu ce o sa facem!”, a declarat un alt locatar. Oamenii sustin ca in unele zile apa trece de o jumatate de metru. Pe langa faptul ca in intreaga zona se simte un miros puternic, locuitorii imobilului se plang ca lemnele, dar si lucrurile pe care le au in beci, le-au fost distruse.

{gallery}miroslugoj0209{/gallery}