Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Legume aruncate la gunoi. Desi se dadea mare agricultor, Boldea refuza sa posteze anunturile producatorilor pe siteurile Primariei Lugoj

30 Martie 2020
Lugoj Info.ro -Legume aruncate la gunoi foto : Grupul producatorilor de legume si fructe din zona Lugoj

Producatorii de legume din Lugoj si satele din zona sustin ca au probleme din ce in ce mai mari cu comercializarea legumelor.

Cuptorul cu lemne

Comerciantii se plang ca la piata ajung tot mai putini lugojeni iar de cateva zile se vad nevoiti sa arunce marfa la gunoi. Pe fondul restrictiilor tot mai mari, legumicultorii cred ca situatia se va agrava, mai ales ca atat comerciantii din piata, cat si cumparatorii nu respecta regulile elementare impuse de autoritati si piata s-ar putea inchide in orice moment. In ciuda apelurilor facute catre administratia locala, primarul Francisc Boldea refuza deocamdata sa puna la dispozitia producatorilor siteurile administratiei locale pentru a-si face cunoscuta oferta. Legumicultorii sustin ca promovarea i-ar ajuta, mai ales ca cei mai multi sunt dispusi sa livreze marfa chiar la usa cumparatorului. Cativa lugojeni nu au mai asteptat mila primarului si au infiintat un grup pe Facebook unde isi fac cunoscuta oferta de legume. Acesta se numeste Grupul producatorilor de legume si fructe din zona Lugoj iar acolo lugojenii pot gasi la vanzare legume si chiar miei si iezi. Grupul poate fi accesat de orice persoana care detine un cont pe reteaua de socializare Facebook.