GYM PELE

Totul pentru doar 35 de lei. Afla online istoricul masinii pe care vrei sa o achizitionezi

09 Iunie 2020
Lugoj Info.ro -Afla online istoricul masinii pe care vrei sa o achizitionezi foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Registrul Auto Roman pune la dispozitie incepand de luna trecuta un nou serviciu, si anume acela de istoric de daune al vehiculelor!

Asadar, lugojenii si nu numai pot solicita date despre daunele vehiculelor înmatriculate în Romania. Mai exact, în doar cateva minute, puteti afla informatii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost înregistrate oficial, la societatile de asigurari, avarii produse pe teritoriul Romaniei. Acest lucru este posibil prin intermediul aplicatiei Istoric Vehicul, disponibila pe site-ul oficial al institutiei, www.rarom.ro. Registrul Auto Roman vine astfel în sprijinul clientilor sai care vor sa cunoasca cat mai multe informatii despre vehiculul de care sunt interesati. Acest lucru este posibil ca urmare a informatiilor pe care le primeste RAR de la partenerii specializati care colecteaza date de la societatile de asigurare si atelierele de reparatii autorizate. Astfel, la interogarea prin aplicatia Istoric Vehicul, împreuna cu informatiile oferite gratuit de RAR (de exemplu valoarea indicata de odometru) se precizeaza si faptul ca pentru acel vehicul exista disponibil un istoric de daune, care poate fi oferit contra cost. Tariful este de 35 de lei si se achita online. Pentru a accesa aplicatia, clientii trebuie sa introduca seria de caroserie/sasiu si o adresa de e-mail valida.

În situatia în care clientul doreste sa obtina istoricul de daune al autovehiculului, el este redirectionat catre zona de plata cu cardul, iar apoi va primi prin e-mail Istoricul de daune. Acesta contine urmatoarele informatii (conform modelului atasat):

  • Zona de avarii, inclusiv pozitionarea acestora pe un vehicul – macheta;
  • Intervalul valorii devizului de reparatie;
  • Intervalul indicatiei odometrului la data întocmirii devizului;
  • Daca a fost o dauna majora din punct de vedere economic;
  • Daca au fost afectate principalele elemente de siguranta sau din structura de rezistenta.

Toate informatiile pe care le veti introduce în sistemul informatic, pentru a afla datele de care sunteti interesat, sunt protejate conform normelor GDPR.