E programata si o dezinfectie de amploare. Hella Lugoj isi reduce activitatea dupa ce mai multi angajati au fost depistati pozitiv cu coronavirus

03 Iulie 2020
Lugoj Info.ro -Hella Lugoj isi reduce activitatea dupa ce mai multi angajati au fost depistati pozitiv cu coronavirus foto: Hella Romania

Una dintre cele mai importante multinationale din Lugoj se vede nevoita sa ia masuri dure de protectie dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv la Covid-19.

Desi de la inceputul pandemiei masurile au fost printre cele mai drastice, se pare ca acestea nu au fost indeajuns. Astfel, incepand de sambata, dar mai ales de luni, masurile de prevenire vor fi si mai dure. Din pacate, pentru a evita noi imbolnaviri, conducerea societatii a decis ca o parte dintre angajati sa ramana acasa.

”HELLA Lugoj îsi continua activitatea în conditii de aplicare stricta a masurilor de siguranta pentru a preveni raspandirea COVID-19. În cursul zilei de sambata, 4 iulie 2020, este planificata o actiune de dezinfectie prin nebulizare a tuturor spatiilor. De luni, în HELLA Lugoj activitatea se va desfasura la capacitate redusa, cu personal care va fi testat în prealabil, pentru a asigura un mediu sigur si sanatos la locul de munca. Precizam ca, înca de la începutul declansarii pandemiei, în HELLA Romania s-au instituit masuri de preventie, care se respecta cu strictete”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Sabina Mihaica, Marketing Specialist in cadrul HELLA Corporate Center Romania.