Imprimă această pagină

Tigrul platanului este noua vedeta. Spatiile verzi neingrijite, mediu propice pentru inmultirea tantarilor si a altor insecte

04 August 2020
Lugoj Info.ro -Spatiile verzi neingrijite mediu propice pentru inmultirea tantarilor si a altor insecte

Lugojul si-a pierdut farmecul de alta data si in ultimii ani a devenit unul dintre cele mai neingrijite orase din vestul tarii.

service-lugoj

Cu o administratie visatoare, care asteapta doar sfarsitul de an pentru a majora taxe si impozite, cu o societatea de apa - canal ce furnizeaza la robinete namol si mazga, Lugojul este unul dintre orasele care lasa un gust amar celor care il viziteaza. In ultimele saptamani, lugojenii s-au plans continuu de disconfortul pe care il genereaza insectele. Daca pana acum tantarii si capusele faceau parapad, acum o alta insecta si-a facut aparitia in cartiere, tigrul platanului. Insecta de dimensiuni mici este tot mai intalnita in ultimele saptamani, spatiile verzi neingrijite din tot orasul fiind un loc perfect pentru inmultire. Desi Primaria Lugoj a cheltuit peste zeci de mii de lei pentru o dezinsectie aeriana, rezultatele au fost catastrofale, Lugojul confruntandu-se cu o adevarata invazie de tantari si alte insecte, astfel ca banii au fost cheltuiti in zadar. Administratia locala nu a dublat nici in acest an dezinsectia aeriana cu una la sol, asa cum multi lugojeni se asteptau. Boldea si colegii sai din PSD au sustinut ca nu sunt bani si pentru o dezinsectie la sol, desi sute de mii de lei au fost alocate in fiecare an din banii lugojenilor catre firmele de partid. Din pacate, ca si in cazul altor insecte, intepaturile facute de tigrul platanului sunt resimțite mult mai des de catre copii, chiar daca leziunile nu sunt la fel de mari precum cele lasate de tantari.

Citeste si: