Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

“Sper ca lugojenii sa deschida ochii si sa nu va mai acorde incredere”. Profesorul Madroane recunoaste ca el si apropiatii lui au fost intimidati

04 August 2020
Lugoj Info.ro -Profesorul Madroane recunoaste ca el si apropiatii lui au fost intimidati

Boldea si apropiatii lui se pregatesc pentru cea mai mizerabila campanie electorala din istoria Lugojului.

Obisnuit sa jigneasca pe cei care nu il ridica in slavi, Boldea da primele semne ca este dispus sa foloseasca orice arma pentru a-si pastra mandatul de primar. Marti dimineata, profesorul Petru Madroane a explicat pe larg motivele pentru care a fost nevoit sa-si retraga candidatura pentru functia de primar. Madroane spune cu subiect si predicat si pseudorealizarile lui Boldea in speranta ca lugojenii vor alege pe altcineva in functia de primar pe 27 septembrie. Lugoj Info.ro a scris inca de la anuntul retragerii lui Madroane ca decizia este una fortata. Boldea este marioneta unor infractori care incaseaza lunar sume importante de bani din bugetul Lugojului. Infractorii de care vorbim participa la petreceri cu Boldea si nu ezita sa atace in public persoanele care il contesta pe primar. Daca Boldea ar pierde functia de primar, accesul la banii lugojenilor ar fi blocat iar infractorii stiu asta. Iata mai jos randurile scrise de profesorul Madroane.

 “DOMNULUI PRIMAR CU STIMA SI RESPECT! Înca de cand am anuntat ca voi candida la functia de Primar al municipiului Lugoj ati intrat în panica. În discutia telefonica avuta cu d-voastra mi-ati reprosat ca doresc sa ajunga Primar d-nul Buciu Claudiu. Am raspuns elegant ca eu candidez pentru Lugoj si lugojeni, iar acestia vor decide la vot cine va castiga, eu îmi exercit un drept democratic. Panica si jocurile au continuat si atunci cand urma sa am sustinerea unui partid politic fiind contactat de conducerea judeteana a acestui partid. Impreuna cu d-nul Hanes Ioan, un consilier local apropiat d-voastra, ati pregatit un scenariu prin care sa fiu catalogat ca destabilizez organizatia locala. În acelasi timp un apropiat al meu a fost agresat verbal în plin centru Lugojului, iar pe la spatele meu se purtau negocieri de sustinere a PSD-ului. Aceste jocuri murdare nu sunt benefice Lugojului si lugojenilor iar numele meu nu poate fi asociat cu asemenea jocuri politice. In toate mandatele, d-voastra ati generat conflicte precum cele cu d-nul Milos, fost Presedinte al PSD, d-nul Stragea, fost deputat, d-nul Farcagean fost viceprimar, d-nul pictor Oravitan si chiar în sanul organizatiei locale a PSD. Toti cei cu verticalitate si profesionisti au fost marginalizati sau înlaturati chiar daca au contribuit decisiv la ascensiunea d-voastra. Cu toate ca zilnic va laudati cu realizarile d-voastra, nu ati dus nici un proiect pana la capat care sa fie trainic si viabil, vezi reteaua de apa si canalizare, SPA-ul, statia de epurare, uzinele de apa, centrul civic, stadionul, parcurile etc. Mai mult, ati falimentat Salprestul si destructurat Meridian 22, doua societati comerciale din subordinea Consiliului Local. D-voastra sunteti un "june prim" nu un "pensionar" ca mine cu o cariera benefica Lugojului si lugojenilor prin tot ceea ce am realizat împreuna cu cei cu care am lucrat in toate proiectele duse pana la capat si viabile si astazi recunoscute si apreciate în tara si strainatate. Sper ca lugojenii sa deschida ochii si sa nu va mai acorde incredere, întrucat Lugojul a devenit cel mai negru oras din vestul tarii. Cu stima pentru lugojeni, ”un cetatean care plateste taxe si impozite" asa cum va place d-voastra sa va recomandati!”